Dun glas met speciale veiligheid: een preventieve voorziening om mogelijk ongewenste situaties van buitenaf tegen te gaan.

veiligheid

Van Ruysdael levert het isolerende++ glas al standaard met de basis beveiligingsklasse P1a-P2a. Als u uw glas sterker wilt beveiligen, heeft Van Ruysdael voor u ook een zwaar inbraakvertragende beglazing, P4a of een extra zwaar inbraakvertragende beglazing, P5a. En mocht een nog hogere beveiliging aan de orde zijn, dan stemmen wij de beglazing daar graag met u op af.

bescherming

Bescherming geeft een veilig gevoel. Die passieve veiligheid levert Van Ruysdael standaard mee met de isolerende++ beglazing: glas dat niet gemakkelijk breekt, en als het breekt wordt het glas ondersteund door een speciale tussenlaag, zodat het niet direct in gevaarlijke scherven uiteen valt. Dat is de ontspanning en veiligheid die we u graag meegeven.

museale beveiliging

Van Ruysdael is sterk in het ontwerpen van dun glas met speciale veiligheid, in combinatie met bijvoorbeeld isolatie, uv wering, zonwering of andere specifieke eigenschappen. Mooi als het gebouw zijn karakter met de oorspronkelijke vensters wil behouden.

Veiligheid | Van Ruysdael