Glasplaatsen is een specialistisch vak. Van Ruysdael adviseert, ontwikkelt en levert glas. Om ons zo goed mogelijk te kunnen richten op onze kerntaken, besteden we het plaatsen van glas uit aan gespecialiseerde glaszetters.

hoogwaardige kwaliteitseisen

Het plaatsen laat Van Ruysdael aan de vakman over. Wel stelt Van Ruysdael hoogwaardige kwaliteitseisen aan de wijze waarop het glas met de Van Ruysdael mastiek geplaatst wordt. Daarom kiezen we graag professionele glaszetters met eenzelfde oog voor service en kwaliteit.

glaszetters

Bij Van Ruysdael is een glaszetter een gespecialiseerde vakman. Zoekt u een gespecialiseerde vakman om het VR Glas te leveren en plaatsen? Er is al een aantal specialisten dat graag bij u het VR Glas inmeet, levert en aanbrengt. En er komen er nog bij, zodat de kans dat er één bij u in de buurt is, steeds groter wordt. Klik voor een overzicht van glaszetters die het VR Glas leveren en plaatsen.

extra garantie

Van Ruysdael garantie op het glas gedurende 15 jaar, indien geplaatst volgens de voorschriften. Onze geselecteerde glaszetters geven garantie op de plaatsing van het glas. Bespreek met uw glaszetter voorafgaand aan de opdracht welke garantie voor montage wordt afgegeven. Bij een correcte toepassing van het Van Ruysdael montagemateriaal en een goede ondergrond kan ook hiervoor de garantie 15 jaar zijn. 

Wilt u uw enkelglas vervangen in uw pand met VR Glas? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Glasplaatsing met mastiek | Van Ruysdael