reflectielaag

De unieke reflectielaag die aan de binnenkant van het isolerend enkelglas versmolten is, bestaat uit nanodeeltjes edelmetaal. De belangrijkste functie van deze reflectielaag is de verwarmingswarmte aan de binnenkant van het glas te houden en die voelbaar terug te stralen in huis.

De reflectielaag is zo sterk aan het glas verbonden dat het niet loslaat. Met normaal gebruik blijft de reflectielaag werken. Met schuren of agressieve zuren zou het kunnen beschadigen, net als gewoon glas daarmee zou beschadigen. Dus geen aparte zorg nodig, zie de handleiding glasreinigen en afwerken. Toch ontstaan er weleens zwarte strepen op het glas die lijken op krassen. Die ontstaan als er met een metalen voorwerp overheen is gestreken. Die strepen zijn weer eenvoudig te verwijderen met Perfection.

De aanwezigheid van de reflectielaag is voelbaar wanneer u er met uw vingers overheen gaat, of is op te sporen met behulp van een zogenaamde reflectielaag meter. In de instructie video van het plaasten van ons glas, kunt u zien hoe dat werkt. Kortom, een ijzersterke laag die zijn werk doet en blijft doen.

coating