C2E-techniek®

Wat doet de C2E-techniek® ?
De Comfort Care en Energy techniek® biedt letterlijk een hoge mate van comfort en zorgt voor een gezonde leefomgeving, binnen en buiten.

De C van Comfort
Deze techniek is het gevolg van onzichtbare edelmetaaldeeltjes die homogeen aan het glasoppervlak zijn verbonden en nuttige functies vervullen. Ze zorgen ervoor dat de verwarmingswarmte in huis aan de binnenkant van het glas blijft door de warmte aangenaam en voelbaar naar binnen terug te stralen.

De C van Care 
‘Care’ omvat de zorg dat overtollig vocht binnen niet verplaatst wordt en niet gaat leiden tot ongezonde bacterie- en of schimmelvorming. Dat voorkomt veel ziekteverschijnselen en medicijngebruik. Het maakt op zijn minst compenserende ventilatietechnieken overbodig.

De E van Energy
Het isolerend enkelglas gaat tot 10 maal langer mee dan standaard spouwglas. Bovendien is het isolerend enkelglas van Van Ruysdael veel dunner waardoor minder energie gebruikt wordt bij de glasproductie en transport. Dat bespaart TerraJoules energie. Daar komt nog meer energiebesparing bij omdat nieuwe kozijnen niet altijd nodig zijn en dan behoeven de oude ook niet vroegtijdig afgevoerd te worden. Er is minder materiaal nodig voor onderhoud. Dit zijn de het Energy effecten van de C2E-techniek® die de gebruiker meteen een veelvoud aan energiebesparing oplevert.

Samen leveren Comfort, Care en Energy van de C2E-techniek® een aanmerkelijk gezonder leefklimaat, met meer besparing dan spouwglas met de laagste u-waarden. 

C2E-Techniek®