Het VR Glas wordt geleverd in een stijl die aansluit op de bouwstijl van uw pand. Het isolerend enkelglas past in elke raamsponning en vervult al uw specifieke wensen.

ambachtelijk, klassiek, modern

Het assortiment van Van Ruysdael is voor u ingedeeld in drie hoofdperiodes in de bouw: ambachtelijk (glas van vóór 1920), klassiek (glas dat is toegepast tussen 1920 en 1960) en modern (glas van na 1960). Als u de bouwperiode weet dan zoekt u in het glasassortiment welk glastype het beste bij uw specifieke bouwstijl en wensen aansluit.

glasdikte

Het isolerend enkelglas is zo dun, dat het in bestaande raamsponningen past. Ook voor de dunste sponningen heeft Van Ruysdael een beglazing. Voor het bepalen van de maximale toepasbare glasdikte, neemt u de dieptemaat op van de al dan niet opgefreesde sponning van uw kozijn en trekt daar 8mm van af. Dit geldt voor ruiten tot ca. 1,5 m2. Voor grotere ruitafmeting kunt u informatie opvragen. 
Lees meer over kozijndetailering.

unieke prestaties

Het isolerend enkelglas van Van Ruysdael biedt vanaf een dikte van 5,8 mm standaard warmteisolatie, geluidsisolatie, doorbraakvertraging en UV bescherming. Daarnaast is er een scala aan beglazingen met extra technische prestaties als extra geluidsisolatie, extra veiligheid en zonwering. U kunt zelf kiezen hoe exclusief of betaalbaar u het wilt hebben.

Klik hier voor het volledige assortiment.