Met de uitgekiende samenstellingen maken we graag met u de juiste keuze uit ons glasassortiment om naadloos op uw project aan te sluiten.

speciale wensen

Indien u speciale wensen heeft, of specifieke eisen stelt aan uw glas, kunt u contact opnemen voor een persoonlijk advies. Onze Van Ruysdael specialisten kunnen u vrijblijvend advies geven om u te helpen bij uw glaskeuze. Met uw vragen kunt u op werkdagen terecht bij een van onze specialisten via telefoonnummer 015-2139315 of via het contactformulier.

betaalbaar of exclusief

Van Ruysdael weigert te beknibbelen op de belangrijke eigenschappen van onze producten zoals stijl, levensduur, onderhoud en productprestaties. U kunt zelf kiezen hoe exclusief of betaalbaar u het wilt hebben. We helpen u graag om die optimale combinatie te kiezen en te zorgen dat die keuze in de aankoop- en montagefase gewaarborgd blijft, evenals in de vele jaren daarna.

uw keuze gewaarborgd

Uw zekerheden waarborgt Van Ruysdael door het Certificaat van Echtheid. Dit certificaat wordt op aanvraag bij levering verstrekt. Uw glaskeuze, montagemateriaal en certificaat kunt u in uw bouwbestek opnemen of voorafgaande de aankoop aanvragen.