U kunt in uw offerteaanvraag ook aangeven dat het om een bestelling gaat. Indien u al een offerte heeft ontvangen die u wilt omzetten in een bestelling, stuurt u deze voor akkoord terug.

maten

Bij een bestelling vult u de exacte glasmaten en modelvormen in. Maten worden in millimeters aangegeven. De glasmaat is de strakke sponningmaat min de speling voor het glas. Speling voor VR Glas is in de regel 3 tot 5mm per kant, afhankelijk hoeveel ruimte de sponning toelaat. Ofwel, de glasmaat is 6 tot 10mm kleiner dan de strakke sponningmaat. Glasmaten worden altijd aangeduid in breedte x hoogte.

U kunt de maten zelf opnemen, of laat dit door uw glaszetter doen. Indien u een glaszetter zoekt, kunnen wij u hierover adviseren. 

modellen

Indien uw bestelling modelruiten bevat zijn er meerdere opties:
- voor de meest voorkomende vormen hebben we een overzichtblad modellen waarop de maten ingevuld kunnen worden. Dat blad kunt u met uw bestelling meesturen.
- u kunt een digitale tekening mailen in dxf of dwg formaat.
- u kunt mallen sturen naar Van Ruysdael
(aan het verwerken van mallen zijn kosten verbonden)
-Glasmodellen worden van buitenaf aangeduid en bemaat. 

orderbevestiging

Na verzending ontvangt u binnen enkele dagen de orderbevestiging. Hierop staan de bestellingdetails, de prijs en een indicatie van de levertijd. Controleer de bestelling en stuur de orderbevestiging per e-mail of post voor akkoord retour. Mocht er iets niet correct zijn, neemt u contact op.

betalen

U voldoet de betaling, zoals vermeld op de factuur. Wanneer uw betaling binnen is, ontvangt u een bevestiging van de leverdatum.